Tapetsering Göteborg

Grundarbete

Den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Tapetsering

Vi sätter upp dina tapeter med samma omsorg oavsett pris och design. Vi lägger ner tiden och energin som krävs för att få ditt utrymme riktigt bra.

Sättning av väv

Uppsättning av väv tillhör även en av våra vanligaste arbetsuppgifter. Väven gör väggarna mer motståndskraftiga mot slitage och sprickbildning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Anlita oss för din tapetsering i Göteborg

Vilken tapet ska jag välja?

Med en ny tapet kan ni förändra karaktären och känslan i ett rum. Rätt val av tapet ger rum ett ordentligt lyft, något vi alltid eftersträvar att ge er med tapetsering i Göteborg med omnejd.

Vi ger er gärna råd och tips av tapetval. Vi har lång erfarenhet och kunskap för vilka material och mönster som passar bra i olika rum och hem.

Så går det till

Vi börjar med ett noggrant grundarbete eftersom det har stor inverkan på slutresultatet. Vid tapetseringen anpassar vi alltid metoder utefter tapetens egenskaper, så som om den ska sättas upp kant i kant, överlappande eller behövs kantskäras före montering.

Vi erbjuder tapetsering i Göteborg med omnejd

  • Ser efter kundens önskemål och behov
  • Era tankar kan bli verklighet
  • Vi utför all form av grundarbete & tapetsering som krävs

Välkommen att kontakta oss på 101 Procent Måleri för tapetsering Göteborg.

Vi utför tapetsering i Göteborg med omnejd: Partille, Västra Frölunda, Kungälv, Kungsbacka m.m.