Våra renoveringstjänster

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar
till snickerier och våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Tapetsering

Vi sätter upp dina tapeter med samma omsorg oavsett pris och design. Vi lägger ner tiden och energin som krävs för att få ditt utrymme riktigt bra.

Snickerier

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Tid för renovering i Göteborg?

Vi strävar efter att vara ert självklara val av renovering och målning i Göteborg. Genom ett nära samarbete mellan kollegor så når vi både enskilt samt gemensamma mål med våra kunder. Om det är någonting vi uppskattar så är det just detta, bra renoverings resultat genom omtanke och engagemang.

Vi vill både välkomna er varmt hem till ert nyrenoverade hem där era tankar blivit förverkligade samt göra processen smidig och trivsam för er.

Vi utför renovering i Göteborg med omnejd och vi mottar med glädje er som är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggbolag och fastighetsbolag att kontakta oss för måleritjänster inom renovering.

Vi tar hand om er nästa renovering, så ni kan slappna av och bara vänta in ert drömhem.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för renovering i Göteborg.