Våra måleritjänster

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning i Göteborg. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för rådgivning.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Jourtjänster

Våra servicemålare hjälper er gärna även med mindre uppdrag och vi erbjuder jourtjänst för mer brådskande ärenden.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Målare med omsorg och precision

Vi utför måleritjänster i Göteborg med omnejd. Våra målningsuppdrag utförs alltid med största noggrannhet. Om det är någonting vi uppskattar så är det just detta, bra resultat genom omtanke och engagemang, vår målning skapas med omsorgsfull precision.

Vi eftersträvar är att sätta tillräckligt med färg på tillvaron för att ni skall trivas. Vi är noggranna med att se efter kundens önskemål och visioner, så att just era måleriarbeten kan bli verklighet.

Inte helt bestämt er? Vi hjälper er gärna, rådfråga oss om färgval, glansvärden, material, hårdhet för bästa möjliga resultat av er målning.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för väggmålning i Göteborg.

Om du söker målare i Göteborg med omnejd erbjuder vi även målare här: Mölnlycke, Torslanda, Hisingen, Landvetter, Lindome, Billdal, Säve, Onsala, Partille, Kungsbacka, Kungälv, Västra Frölunda, Mölndal m.m.