Måleritjänster Västra Frölunda

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi erbjuder invändig målning av interiör i Västra Frölunda. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Inga problem, våra målare hjälper er gärna med fönstermålning i Västra Frölunda.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Jourtjänster

Våra servicemålare hjälper er gärna med både större och mindre uppdrag. För mer brådskande ärenden erbjuder vi även jourtjänst i Västra Frölunda.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri i Västra Frölunda - er lokala målerfirma

Kvalitativt måleri i Västra Frölunda.

101 Procent Måleri utför professionella måleritjänster i Västra Frölunda med omnejd. Vi erbjuder en bred kunskap kring olika slags måleriarbeten för era behov av målningsuppdrag. Om det är någonting vi uppskattar så är det bra resultat genom trygghet och engagemang, vi målar med omsorgsfull precision.

Vi vill att ni ska trivas och därför gör våra målare en noggrann konsultation gällande vision och förväntningar innan måleriarbetet påbörjas. Vi sätter färg på er tillvaro i Västra Frölunda!

Svårt att veta bästa lösningen? Vi hjälper er gärna, rådfråga oss om färgval, glansvärden, material, hårdhet för bästa möjliga resultat av er målning.
Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för målning i Västra Frölunda.