Måleritjänster Säve

Grundarbete

Ett bra underarbete är avgörande för ett fint slutresultat som håller länge. Grundarbetet har betydelse för bästa skydd och yta av målningen och är ofta den mest tidskrävande delen av arbetet.

Invändig målning

Våra målare i Säve målar olika typer av interiörer - allt från golv och tak till platsbyggda skåp och hyllor. Vi är vana med måleriarbeten av både kontor, kök, våtrum och allrum.

Utvändig målning

Vi målar olika slags ytor utomhus bland annat trä, panel, mur och plåt. Våra målare har gedigen erfarenhet av utomhusmålning på olika material och skapar fina resultat som håller.

Fönstermålning

Våra målare hjälper er att fräscha upp era fönster och förlänger dess livslängd. Vi erbjuder fönstermålning av olika typer av fönster så att de blir som nya.

Snickeri

101 procent Måleri målar alla slags snickerier med omsorg och precision. Våra målare har erfarenhet av olika snickerier som exempelvis dörrar, lister, stuckatur och kök.

Fasadmålning

Vi hjälper privatpersoner och företag med målning av olika slags fasad i Säve. Kontakta oss gärna för rådgivning eller offert för fasadmålning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Engagerade målare med lång erfarenhet i Säve

101 Procent Måleri erbjuder flera olika måleritjänster i Säve och kringliggande områden. Vi gör det där lilla extra! Våra målare jobbar med högt engagemang och precision. Vi konsulterar alltid våra kunder noggrant för att säkra att visioner och förväntningar uppfylls vid slutresultatet. Därtill gör våra målare även noggranna besiktningar av materialets skick och material innan färgval för att säkerställa ett fint resultat som håller länge.

Har du någon fråga kring våra måleritjänster i Säve så är du välkommen att kontakta oss. Vi på 101 Procent Måleri besitter lång kunskap inom grundarbeten, färgval, glansvärden, material, hårdhet och annat som hör målning till.

Anlita 101 Procent Måleri i Säve för målare som gör det lilla extra!