Måleritjänster Partille

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi erbjuder målning av innerväggar, tak, golv och interiör i Partille med precision. Våra måleriuppdrag inkluderar allt ifrån målning av snickerier till våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning i Partille. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för rådgivning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri i Partille - målerifirman som gör det lilla extra!

101 Procent Måleri utför måleritjänster i Partille med omnejd. Våra målningsuppdrag utförs alltid med noggrannhet. Vi uppskattar bra resultat genom omtanke och engagemang och vår målning skapas alltid med precision.

Vi är en målerifirma eftersträvar är att sätta färg på tillvaron för att ni skall trivas. Vi lyssnar noga på kunders önskemål  så att just era visioner om måleriarbeten kan bli verklighet! 101 Procent Måleris målare gör det där lilla extra!

Utöver våra måleritjänster så erbjuder vi öven fler renoveringstjänster i Partille. Här kan du läsa om alla våra tjänster.

Behöver ni vidare hjälp? Vi hjälper er gärna, rådfråga oss om färgval, glansvärden, hårdhet eller material för bästa möjliga resultat av er målning.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri som målerifirma i Partille.