Måleritjänster Onsala

Grundarbete

Grundarbetet är ofta avgörande för ett fint slutresultat som håller länge. Grundarbetet är även ofta den mest tidskrävande delen av måleriarbetet.

Invändig målning

Vi målar alla typer av ytor inomhus, allt från golv och tak till interiör. Våra målare arbetar med alla typer av rum såsom kök, badrum eller lokaler i Onsala.

Utvändig målning

101 Procent Måleri utför både små och stora måleriarbeten utomhus. Våra målare arbetar med bland annat målning av mur, trä, plåt och olika slags paneler.

Fönstermålning

Fönstermålning förlänger livslängden på dina fönster och kan verkligen fräscha upp intrycket av dem. Vi målar fönster med precision av olika ålder i alla storlekar.

Snickeri

Vi målar olika typer av snickerier, bland annat lister, dörrar och kök. 101 procent Måleri hjälper dig att fräscha upp slitna snickerier eller ändra uttrycket med en ny kulör.

Fasadmålning

Kontakta färna oss för offert eller rådgivning gällande fasadmålning. Vi hjälper både privatpersoner och företag med stora och små måleriarbeten av fasader i Onsala.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Engagerade och erfarna målare i Onsala. Vi gör det lilla extra!

101 Procent Måleri är en målerifirma som utför ett flertal olika måleritjänster i Onsala och närliggande områden. Våra målare har gedigen kunskap inom måleri av olika ytor med erfarenhet om grundarbete och färgval för fina resultat som håller länge. Vi sätter alltid kundens vision och önskemål i fokus för att uppnå ett slutresultat som uppnår förväntningarna på måleriarbetet.

Vi hjälper er genom hela processen – från frågor kring färgval och fullständig offert till förarbete, tvätt, speckling, slipning och måleri. Har du någon fråga kring våra måleritjänster i Onsala så är du välkommen att kontakta oss. Vi rådgör dig gärna inom frågor gällande måleri och annat som hör till så som färgval, glansvärden, grundarbete eller material.

Anlita 101 Procent Måleri för erfarna målare i Onsala.