Måleritjänster Mölndal

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning i Mölndal. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för rådgivning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri Mölndal - er lokala målerifirma

Vi utför måleritjänster i Mölndal med omnejd. Våra målningsuppdrag utförs alltid med största noggrannhet. Målning är ett enkelt sätt att få någonting gammalt och slitet att se nytt ut oavsett om det handlar om fasader, innerväggar, lister eller fönster. Vi utför målning med omsorgsfull precision som håller under lång tid framöver.

101 Procent Måleri är en målerifirma sätter färg på tillvaron för att ni skall trivas i ert hem. Våra målare i Mölndal är noggranna med att se efter kundens önskemål och visioner, så att just era måleriarbeten kan bli verklighet. Vi är målerifirman som gör det där lilla extra!

Utöver måleritjänster så erbjuder vi även fler renoveringstjänster i Mölndal. Här kan du läsa mer om våra tjänster.

Behöver ni råd för målning? Vi hjälper er gärna, rådfråga oss om färgval, glansvärden, material, hårdhet för bästa möjliga resultat av er målning.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för målning i Mölndal.