Måleritjänster Lindome

Grundarbete

Kunskap och eftarenhet gällande grundarbetet är ofta av stor betydelse för att uppnå ett fint resultat som håller. I många av våra uppdrag är grundarbetet för måleri den mest tidskrävande delen.

Invändig målning

Våra målare i Lindome målar innerväggar golv, tak och annan interiör med precision. Vi arbetar med alla typer av rum och fastigheter - allt kontor till sommarstugor.

Utvändig målning

101 procent Måleri besitter gedigen erfarenhet av målning av ytor utomhus av olika material. Vi målar ytor av trä, mur, plåt och olika slags paneler med fina resultat som håller länge.

Fönstermålning

Målning av fönster kan förändra intrycket av en hel fastighet och kan vara avgörande för fönstrets livslängd. Vi hjälper er med fönstermålning av alla typer av fönster.

Snickeri

Målning av snickerier kräver ofta extra precision gällande detaljer för ett perfekt slutresultat. Våra målare är skickliga gällande måleri av snickerier och målar allt från lister till kök och dörrar.

Fasadmålning

Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning av olika material i Lindome. Kontakta gärna 101 Procent Måleri för offert eller rådgivning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Engagerade Målare i Lindome som sätter färg på din tillvaro!

101 Procent Måleri utför olika typer av kvalitativa måleritjänster i Lindome och närliggande områden. Våra målare utför alltid arbetet med stor precision och är engagerade i att skapa goda resultat som håller länge. Vi gör det lilla extra för bästa möjliga resultat! Våra kunders önskemål står alltid i fokus för att visioner och förväntningar på målningen ska bli verklighet.

Har du någon fråga kring våra måleritjänster i Lindome? Rådfråga oss gärna! På 101 Procent Måleri hjälper vi er i frågor och funderingar gällande färgval, glansvärden, hårdhet och material. Vi har besitter kunskaperna som krävs  inom färg och målning för goda resultat som håller länge.

Välkommen att kontakta oss på 101 Procent Måleri för att anlita målare i Lindome.