Måleritjänster i Kungsbacka

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Jourtjänster

Våra servicemålare hjälper er gärna med både större och mindre uppdrag. Vi erbjuder även jourtjänst för mer brådskande ärenden i Kungsbacka.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri i Kungsbacka med noggrannhet och engagemang

Vi utför måleritjänster i Kungsbacka med omnejd. Våra målningsuppdrag utförs alltid med största noggrannhet. Om det är någonting vi uppskattar så är det ett bra resultat genom omtanke och engagemang därför skapas vår målning med omsorgsfull precision.

101 Procent Måleri eftersträvar är att sätta färg på er tillvaro så att ni ska trivas i ert hem. Vi är noggranna med att se efter kundens önskemål och visioner, så att just era måleriarbeten kan bli till verklighet. Våra målare i Kungsbacka  gör det där lilla extra för bästa möjliga slutresultat.

Utöver måleritjänster så kan vi även hjälpa er med andra renoverigstjänster. Här kan du läsa mer om våra tillgängliga tjänster i Kungsbacka.

Svårt att bestämma er? Vi hjälper er gärna, rådfråga oss om färgval, glansvärden, material samt hårdhet för bästa möjliga resultat av er målning.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för måleri i Kungsbacka.