Våra måleritjänster

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Invändig målning

Vi utför invändig målning med omsorgsfull precision. Våra målningsuppdrag är allt ifrån målning av tak och väggar till snickerier och våtrum.

Utvändig målning

Vi har gedigen erfarenhet av utomhusmålning. Vi målar på trä, panel, mur, plåt. Samt utför skydd och uppfräschning av panel, mur och plåt.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Snickeri

Vi utför målning av snickerier med stor omsorg. I vårt snickeriarbete ingår bland annat rappmålning, målning av kök, garderober, dörrar/dörrkarmar och lister.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning i Kungälv. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta oss för rådgivning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri i Kungälv

Funderar du på att anlita måleri i Kungälv? Vi på 101 Procent Måleri utför måleritjänster i Kungälv med omnejd. Hos oss kan ni känna er trygga med målare som har gedigen utbildning och lång erfarenhet. Våra nöjda kunder i Kungälv med omnejd som vi haft förmånen att hjälpa med måleri genom åren består av både privatpersoner och företag.

Vi är ett måleriföretag eftersträvar är att sätta tillräckligt med färg på tillvaron för att ni skall trivas. Våra målare är noggranna med att se efter kundens önskemål och visioner, så att just era måleriarbeten kan bli verklighet.

Behöver ni tips för målning? Vi hjälper er gärna. Rådfråga oss om färgval, glansvärden, material, hårdhet för bästa möjliga resultat av er målning.

Välkommen att anlita målare på 101 Procent Måleri för måleri i Kungälv.
Vi är måleriföretaget som gör det där lilla extra!