Måleritjänster Billdal

Grundarbete

Grundarbetet är viktigt för att få ett fint slutresultat som håller länge. Denna del av arbetet är ofta den mest triskrävande delen men har stor betydelse för att uppnå en fin yta och skydd.

Invändig målning

I Billdal erbjuder vi interiör väggar av bland annat tak, innerväggar, golv och snickerier. Våra måleriuppdrag innefattar olika typer av rum, allt ifrån badrum och kök till uterum och allrum.

Utvändig målning

Vi besitter lång erfarenhet av utomhusmålning av bland annat trä, panel, plåt och mur. Därtill utför vi även nödvändiga renoveringsarbeten som exempelvis att byta ut ruttna eller skadade delar innan målningen påbörjas.

Fönstermålning

Fönstermålning är ett bra allternativ om du vill fräscha upp gamla, fina fönster eller vill ha ett mer miljö- och kostnadsvänligt alternativ till att köpa helt nya fönster. Vi hjälper er med fönstermålning så att de blir som nya.

Snickeri

Våra målare målar snickerier så som lister eller möbler med omsorg. I våra snickeriarbeten ingår bland annat målning av köksluckor, garderober och dörrar.

Fasadmålning

Fasadmålning kan förändra intrycket helt av din fastighet. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning i Billdal. Kontakta oss gärna för offert eller rådgivning.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Måleri i Billdal vi sätter färg på din tillvaro!

101 Procent Måleri utför måleritjänster i Billdal och närliggande områden. Våra målare utförs alltid arbetet noggrannhet och precision. Vi värnar om goda resultat genom omtanke och engagemang i vår målning.

Våra målare i Billdal gör det lilla extra för bästa möjliga resultat. Vi lyssnar noga på våra kunders önskemål så att era visioner och förväntningar på målningen blir verklighet!

Har du någon fråga kring måleri eller våra tjänster? Rådfråga oss gärna så hjälper vi er i alla frågor rörande exempelvis färgval, glansvärden, hårdhet eller material för att uppnå bästa möjliga resultat av målningen.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri som målerifirma i Billdal.