Fönstertjänster Göteborg

Grundarbete

Detta är den mest tidskrävande delen där erfarenhet är av stor betydelse för att uppnå bästa skydd/yta. Väl utfört grundarbete för måleri sätter grunden för slutresultatets kvalitét.

Fönstermålning

Vill ni behålla era nuvarande fönster? Vi hjälper er med fönstermålning för att uppdatera era befintliga fönster
så de blir som nya.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Uppdatera dina fönster med fönstermålning i Göteborg

Vi har lång erfarenhet av fönstermålning och renovering av fönster. Vi tar hand om era befintliga fönster och får dem att se nya ut när vi är klara. Vi renoverar och målar fönster på olika typer av fastigheter. Beroende på skick av era fönster avgör vi arbetsprocessen och om vi behöver byta ut hela eller delar av fönsterkarmarna. Med stor omsorg utför vi fönstermålning i Göteborg med omnejd.

I de flesta fall är renovering och fönstermålning ett bättre val än att köpa nya, både för plånboken och miljön. Dessutom är äldre klassiska träfönster oftast tillverkade i väldigt bra virke och fungerar perfekt att fräscha upp med en professionell utförd renovering och fönstermålning.

Vår fönstermålning utförs med omsorgsfull precision och efter alla konstens regler. Vi är noggranna med att se efter kundens önskemål och visioner, så att just era tankar kan bli verklighet.

Välkommen att anlita oss på 101 Procent Måleri för fönstermålning i Göteborg.