Fasadmålning Kungälv

Grundarbete

Grundarbetet kan vara helt avgörande för slutresultatets finish och kvalité av din fasadmålning. Grundarbetet är ofta den mest tidskrävande delen av arbetet men kan ofta vara avgörande för att få resultatet att hålla länge.

Fasadmålning

Vi utför fasadmålning av olika slags fasader och material i Kungälv. Vi hjälper både privatpersoner och företag med fasadmålning. Kontakta gärna oss för rådgivning eller offert.

Några av våra tidigare arbeten

101 Procent Måleri AB
org. 559331-4262

Fridkullagatan 26C
412 62 Göteborg

Telefon: 073-715 30 05

Mejladress: fredrik@101procentmaleri.se

Förnya din fastighet med fasadmålning i Kungälv

101 Procent Måleri besitter lång erfarenhet av fasadmålning i Kungälv av olika typer av fasader och olika slags fastigheter. Vi rådgör er gällande val av färg baserat på skicket på er fasad samt baserat på er fasads material. Vi kan även hjälpa er med eventuell nödvändig renovering av fasaden om det är nödvändigt innan fasadmålningen påbörjas. Vi utför kvalitativ fasadmålning i Kungälv och i närliggande områden.

Fasadmålning är i många fall det bästa alternativet för att pigga upp din fastighet utan att lägga stora kostnader på att byta fasad vilket är fördelaktigt både av ekonomiska och miljömässiga skäl. Fasadmålning kan därtill även få din fasad att hålla längre vilket innebär att det är en god investering av ett flertal själ. 101 Procent Måleri utför fasadmålning med stor omsorg gällande allt från förarbete till färgval och fasadmålning. En nära dialog med våra kunder är en självklarhet för att säkerställa att slutresultatet möter våra kunders förväntningar och visioner.

Välkommen att anlita oss för professionell fasadmålning i Kungälv.